Välitys-palvelu

Onko vaunusi tai autosi jäänyt tarpeettomaksi tai haluaisit ostaa suoralla kaupalla uuden? Tarjoamme matkailuautojen ja vaunujen omistajille kattavan välitysmyyntipalvelun. Myymme ajoneuvosi puolestanne kaiken kattavana palvelupakettina.

Välitys-myyntipalvelun sisältö:

Määrittelemme yhdessä ajoneuvon omistajan kanssa hänelle tilitettävän hinnan. Liikkeemme määrittelee ajoneuvolle myyntihinnan. Näiden erotus on myyntipalkkiomme. Palvelu kattaa ajoneuvon esilläolon kaikilla mainoskanavilla, joissa olemme mukana. Ajoneuvo on myynnissä liikkeessämme ja esittely kuuluu palveluun. Ostajalle järjestämme tarvittaessa rahoituksen kaupan teon yhteydessä lunastamme mahdollisen omistajan loppuvelan rahoitusyhtiölle.

Kun kaupat on tehty, tilitämme omistajalle välityssopimuksen mukaisen tilityshinnan. Palvelu kattaa myös kaikkien kauppa- ja rekisteröintipapereiden teon.

Välitys-vuokrauspalvelun sisältö:

Voit antaa matkailuajoneuvosi meille myös välitysvuokraukseen. Vuokraamme ajoneuvoasi kauttamme täydellisenä palveluna aina markkinoinnista ajoneuvon varaus, luovutus- ja vastaanottopalveluihin. Tilitämme omistajalle välitysvuokraussopimuksen mukaisen tilityshinnan aina eteenpäin vuokrauksen yhteydessä.